Powered By Blogger

Търсене в този блог

сряда, 15 септември 2010 г.

Народе български!?! Крайно време е да се събудиш.

Какво, ние, обикновените граждани можем да направим когато държавата, не че не може, а не иска да въведе ред и законност, да се справи с престъпността, закононарушенията на частните фирми, банки, застрахователни дружества, енергопреносни дружества, на политици и антибългаристи и т.н., и т.н., които мамят държавата и потребителите по най-долен и непочтен начин? Ами най-логичното е, гражданите потърпевши от произвола на политици и бизнесмени, да си създадат паралелни предприятия, банки и др. за да има истинска конкуренция и да бъдат озаптени престъпниците във властта и икономиката. Когато гражданите на България се осъзнаят и вземат съдбата си в собствените ръце, тогава ще има ред и законност в държавата и ще изчезнат бедността и несправедливостите. Проблемът е, че докато обществото се осъзнае и предприеме нужните действия, може да е станало твърде късно. В България днес са останали по най-завишени оценки около 5 милиона етнически българи. Колко ще бъдем след 10-20 години, само Бог знае, но според някои оценки, бълганрите ще бъдем малцинство в родината си.
Затова трябва веднага осъзналите се български граждани да направим това, което да защити нашите деца в утрешния ден. Нека направим промяната въпреки съпротивата на управляващите. Демокрация се въвежда от народа и никога не може да се случи при едно бездарно и поробващо гражданите политико-икономическо малцинство от мафиотски капиталистически тип.
Нека най-накрая помислим за дацата ни, за родителите и за нас самите. Направихме всички политици и бизнесмени за 20 години милионери и милиардери. Време е да спрем да мислим само за тях и да им вървим по свирката и да направим нещо за наше добро. Някой замисля ли се защо всички политици на пресконференцията след проведените избори обявяват, че тяхната партия е спечелила? Как така няма губещи? Всъщност губещи има - електоратът, както ни наричат политиците. А партиите, спечелили или загубили в сравнение с предишното им процентно достижение, обявяват победа, защото остават във властта, в парламента, в управата на общините, където ще продължават да крадат още 4 години. Това е техният успех. А дали ще имат 1 или 101 депутати, това не е от голямо значение, все ще намажат от безплатната държавна баница. А държавната баница е винаги много голяма.
С усилията на всички българи можем и трябва да стигнем и задминем най-богатите общества до три-четири години. Но за да го направим, трябва да сме единни и да се борим срещу несправедливостите и да отстояваме правата си. Ще използваме умело похватите на днешните господари, като ги приложим с хитрост и находчивост този път срещу тях самите. Все още сме мнозинство, което може да се справи с всяка мафия, но само ако е единно, организирано и не си мълчи и трае, както правим сега. Разбира се, че страхът за семейството възпира всеки гражданин да се противопоставя и на най-дребния бандит, държавен служител, а да не говорим за организираната мафия. Когато имаме гражданска организация, битката срещу безаконията и несправедливостите ще се провежда орагонизирано от организацията, а не от хората поотделно. Тогава успехът ще е на наша страна и страхът няма да е проблем и пречка за справянето с престъпността в държавата ни.
Днес всеки изпитва страх да съобщи на държавните органи че е станал очевидец на някакво нарушение на правилата, на беззаконие, на престъпление. Страхът е от това, че правонарушителите ще си отмъстят жестоко на издайника, а държавата не само че няма да го защити, ами сама ще тикне в ръцете на бандита съвестния гражданин. Мафията винаги е управлявала света. Дали се е наричала църква, Инквизиция или демократична политическа мафия, е все едно. Участниците в репресивния апарат са същите – най-лошите граждани на човечеството. При наличието на организация на гражданското общество, тя ще предприема информативните функции към държавните органи, ще следи извършената работа и контролира дейността на престъпниците в държавната власт. Така гражданите ще подават своите сигнали до организацията и самите те няма да бъдат известни и престъпниците няма да могат да ги заплашват и да си отмъщават. А освен това всеки гражданин ще има свой защитони, своя сигурна опора – целият организиран български народ. Само обединението ще ни направи по-силни от политико-икономическата българска и световна мафии.
Това не веднъж го казвах и ще продължавам да повтарям докато и последния българин не разбере необходимостта от обединението на народа срещу потисниците си.
Не си спомням да съм чел някъде, че Васил Левски е разединявал българския народ с цел да освободи България. Макар и само легенда, може би и кан Кубрат също е съветвал синовете си да бъдат винаги заедно защото снопът с пръчки е твърде здрав и за най-силния човек, а една по една пръчица може да ги начупи и малко дете. Точно така политиците на прехода пречупиха българския народ и го ограбиха без жал и без срам. Затова трябва вече да забравим политическите си пристрастия и политическите партии. Те всички разединяват българския народ за да го крадат и държат в робско подчинение. Уж всички искаме само добро за семействата си и държавата ни, а повлечени от престъпните политици, вървим 20 години против собствените ни интереси. Хайде да прекъснем конфорта на политици и мафиоти и да помислим за дацата на България, за родителите ни, за себе си. Да направим българската земя отново Рай, какъвто е била някога.
Мисля, че разликата между робство и свобода, бедност и богатство, безправие и болест – справедливост и здраве, е твърде осезаема, но повечето българи водени от пристрастията си и умело манипулирани и мамени от политически вождове, с размътено съзнание и замъглен поглед не виждат истината, а винаги припознават за Добро – Лъжата, Злото, Омразата..
Има ли още българи у нас и по света? Ако има, до кога ще дремят върху одъра на блаженството на демокартичната измама? В истинското Народовластие е спасението за българския народ. Демокрацията, такава каквато са я направили политиците-мафиоти, е робство и тя обслужва само богатите и престъпниците – т.е. политиците, икономическата мафия и всички мошеници и закононарушители. За честния и културен човек, тя е най-злата мащеха.
Нека се обединим всички и да спасим България и света! Нека поставим там където заслужават да бъдат, тези, които ни гласят вечното робство!
Хиляди неща имаме да свършим за да постигнем целите си. Затова нека започнем първите още от днес защото ако почакаме още малко, може да е прекалено късно за всички ни.
Да живее България и пребъде българският народ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар