Powered By Blogger

Търсене в този блог

неделя, 26 септември 2010 г.

Разболяват ли парите

Скоро чествахме датите на Съединението и Независимостта на България.
Различни ли са били българите от онова време, от тези които живеем днес в границите на великата някога България?
Ние, обикновените българските граждани, нямаме ли вече смелостта и достойнството да кажем: Днес отхвърляме робството на насила наложеното ни демократично безправие и незапомнен, безбожен геноцид, и обявяваме своята пълна независимост от престъпниците-политици и иконимическите демократично-демонични, буржоазни, ненаситни експлоататори на мнозинството от българиския народ?
Нека извърнем глава назад и погледнем към делата на достоините и велики наши предци и се поучим от техния героизъм, патриотизъм, жертвоготовност и безмерна обич към майката родина. Нека последваме и реализираме отново днес техните дела и мечти. Нека се освободим от най-голямото зло сполетяло народа и държавата ни – лъжедемокрацията и политиците-българоубийци.
Спасението няма да дойде от любимата политическа партия, нито от любимия политически вожд, бил той премиер или президент. Без постоянен и строг контрол и прякото участие на българския народ в управлението на държавата ни, всички честни и достойни българи винаги ще си останем роби на сегашните мафиоти в политиката и бизнеса. Народовластие все още няма никъде по света и никой не би го допуснал така лесно. В САЩ отхвърлят волята на народа изказана чрез законни референдуми. В страната на гражданските референдуми - Швейцария, банковата система е срад най-мафиотските в света. Банката на Ватикана - една демонична и престъпна структура, управлявана от мафиоти под папската закрила, с безброй извършвани престъпления и неразкрити убийства на банкови ръководители. Ами къде да търсим демокрацията? В най-затънтените кътчета на тоталитарни и безбожни режими в Азия и Африка ли. Демокрация!!!???!!! Когато народите допускат демокрацията да им се налага от шепата алчни управляващи на които конците дърпат други слуги на ада, резултатът ще е този. За да бъдем всички свободни и щастливи, не трябва да се надяваме да дойде спасителят-политик за да свали примката от вратовете ни и ни избави от политическото робство замаскирано с празната от съдържание думичка – Демокрация. Свободата може да извоюва единствено обединения народ. Днес дори България да имаше 50 българи като Левски, ако народът не е единен и не последва тези герои, какво биха могли да направят те срещу ламята „Демокрация“? Но тъй като си нямаме нито един Левски, единствения начин да го сътворим по някакъв начин е в обединението на всички българи и решителни действия за извоюване на НЕЗАВИСИМОСТ И РЕАЛНА СВОБОДА И НАРОДОВЛАСТИЕ.
Какво ни гласят свръх богатите светони и български господари: затягане на коланите, увеличаване на стажа за пенсия до реалната продължителност на човешкия живот, реформи, реформи, рефорим неводещи до никъде, подклаждане на конфликти по целия свят, затягане на робството и обожествяване на своята личност, и осигуряване на вечното им господство.
Пари, власт, войни, пари, власт, войни, пари, власт, войни... За какво друго мислят световните господари и кой е виновен за да станат те най-верните слуги на Сатаната?
Мисля, че парите са нещо много, много лошо. Забелязали ли сте как многото пари постепенно променят хората. Сякаш бързо забогателите през годините на милата ни Демокрация, заобичвайки парите, все повече намразват хората. Някои мои познати, забогатели бързо с кражби и измами, просто станаха други хора. Парите ще трябва да са дело на дявола. Това сякаш се намеква и в Библията с историята за 30-те сребърника и Юда. Има немалко случаи в световната, а и за жалост, в българската „демократична“ действителност, когато смятани за почтени и добри хора, развиващи мащабен, „прозрачен“ бизнес, правили добри жестове за обществото, в един момен се оказва, че са били безпощадни мафиоти, наказвали жестоко своите конкуренти в бизнеса, уволнявали редица държавни служители осмелили се да отчетат нарушенията и финансовите престъпления в ръководените от тях фирми, поръчвал дори отвличания и убийства... Да няма човек вяра на богатия и охранения, в това число и антихристите в православната ни църква и отлъчените свещеници. Гледаш някой – бял, излъскан като ангел, а под тази маска – самият дявол. Парите, полититческата система, или други са причините за злото обладаващо богатия? Как живее богатия и как – бедния гражданин? Какви задължения и отговорности носи всеки от тях? Чуди ли се още някой, защо при създадената от алчността и ненаситността на безнравствените богаташи световна финансова криза, всички най-богати, влиятелни и най-виновни за нея, всъщност рязко са увеличили печалбите и богатствата си в сравнение с много по-бавните темпове отпреди кризата? И това при налагането от държавната репресивна машина на мащабни и болезнени ограничения на заплати, увеличение на пенсионната възраст, безброй орязвания на разходите за здравеопазване, орбазование и за всички останали обществени дейности и нужди. На кого служи тогава днешната капиталистическа демокрация??? Всъщност големия въпрос е: ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА???
За да си отговорим на подобни въпроси и още по-важното – да ги разрешим положително за българското общество, ще помогне единствено сдружаването и организираните действия на гражданите. Гласувайте за петицията и да действаме докато сме още живи, за да завещаем на децата си една свободна, справедлива и богата България!

Няма коментари:

Публикуване на коментар