Powered By Blogger

Търсене в този блог

четвъртък, 20 май 2010 г.

Как лесно да печелим много пари от интернет?



Има множество начини, като повечето предложения са свързани с измама на интернет потребителите. Някои са просто неизгодни и само ще си изгубите времето за да печелят други. Затова временно, докато изградим сайта, чрез който ще осъществяваме всякакви връзки и ще печелим за себе си и общото дело, ще направя нужното да се избягват възможно най-много непочтените сайтове. Ще споделя своите експерименти и ще разчитам и на вашите отзиви за да има ефективност и ефикасност от труда ни. Така не само ще се увеличи печалбата за всеки, но и ще се установяват веднага измамните сайтове и ще прекъсваме възможно най-рано използването им, при което ще се спестят понякога месеци в излишно губене на време с тях. А как ще умножим печалбата в сътрудничество момежду ни, ще дискутираме в някой форум, защото възможностите и вариантите са твърде много.
И все пак всички ще спечелим най-много, когато успеем да се организираме и защитаваме интересите на обществото, като извием ръцете на продажните политици и мафиотския бизнес които съсипаха България само за 20 години, и също притесним блаженството и спокойствието което са си осигурили световните финансови господари. Само тогава дори от интернет ще можем да изкарваме много добри пари, а от личния си труд с пъти повече от днес. Но все пак тук ще направя няколко предложения за печелене от интернет, като постепенно ще добявям други, от стотиците подобни варианти за изкарване на добър допълнителен доход от поне стотици до хиляди евро. Но това е възможно, както посочих само ако си сътрудничим, а не поединично. Да, могат да се изкарват и хиляди, но ако се положат достатъчно усилия и особено ако владеете добре английски език. Наистина в интернет може да се намерят десетки и стотици начини да се изкарат законно добри пари работейки от вкъщи. Безработните биха могли с по няколко часа стоене пред компютъра, дори и без да знаят чужди езици за да пишат статии, да си изкарват поне една минимална работна заплата месечно, докато си намерят добра работа. Ще дам информация и за различни безплатни неща от които да се възползваме когато имаме нужда където и да сме по света.
Няма да ви губя времето, както правят много блогъри, с излишно словоблудство, затова пристъпвам направо към примерите. Въпроси, впечатления, мнения, предложения можете да изпращате на този сайт: http://kormesiy-bg.ucoz.com Също там предлагайте различни хубави и интересни статии за българската история които да съберем на едно място. Нека там по време на отдих и разпускане подхранваме самочувствитето си на наследници на велик и достоен народ. Ние имаме с какво да се гордеем, че сме българи, дори повече отколкото имат основание да се гордеят със своя род много други от сега т.н. "Велики народи" и "демокрации" с напреднали икономики.
Посочвайте и автора, и сайта от който са взети статиите.

*********************************************************************

Преди да пристъпя към изброяване на сайтове от които да печелите ще ви разкажа накратко за някои експерименти който проведох с част от тях, за да можете да се подготвите по-добре и изберете най-подходящите за вас сайтове.
Можете да си изберете сайтове от които да печелите от поставяне на реклами на Google и други рекламни мрежи, ползвате партньорски програми, или такива за четене на реклами, даване на мнения, посещение на сайтове, играене на игри, писане на статии и много други.
За да можете да печелите значителни суми е нужно и нещо друго, но моля да се свържете с мен чрез електронната ми поща за да ви дам информация, защото не е разумно да обяснявам тук. Ще разберете защо.
Също за да не губите нищо, препоръчително е да се регистрирате чрез предоставения от мен реферален линк, за сайтовете които използват рефериране и ви се плаща за хората които сте привлекли към определения сайт. В сайтовете за кликане върху реклами например, най-известния и смятан за най-сигурен Neobux, хората които са се регистрирали като ваши реферали ви носят допълнителни печалби. Тези печалби аз или тези които ще се занимават с това, ще връщаме на вас на 100%. Споменатият сайт предлага всекидневно кликане върху четири реклами от по един цент, като в различно време през деня но много рядко пуска и пета, и дори веднъж ми се случи и шеста за деня, и по-често по една или пак много рядко две допълнителни реклами по половин цент. Ако не сте надградили сметката си като си закупите платен план, тогава получавате от кликанията на вашите реферали по половин цент. Когато сте си закупили някакъв премиум план, тогава рекламите на които са кликали вашите реферали ви носят по едни или два цента. Затова аз ще закупя такъв план за да може да печелите двойно за вашите кликания. За да реализираме намеренията за безплатната ежедневна храна за всички българи, чрез бъдещия сайт ще набираме и осигуряваме поне по стотина или двеста реферали от целия свят за всеки един член на гражданското общество. Заедно с другите начини за изкарвани на пари от интернет, ще се реализира ежемесечно предостатъчна сума за осугуряване на храната на един човек и дори на цяло семейство.
Разбира се всичко това което сега предлагам е само временно докато изградим структурите на гражданското общество и сайта от който всички се нуждаем.
Не бих могъл да се регистрирам в безброй сайтове, и това ще отнеме време, когато ще може да участвате в стотици подобни сайтове. Ще потърсим някои безработни които биха се ангажирали да вършат тази работа за всички нас. Разбира се ще им осигурим и известно заплащане за полагания общополезен труд, защото за да се изплащат от сайтовете парите от референциите е задължително да се клика всекидневно. Парите необходими за надграждането на сметките в сайтовете и за заплащане труда на тези които ще се грижат за обработката на данните и изпращането на парите до рефералите чрез PayPal или по друг удобен начин, ще набавяме по друга система за която ще говоря на друго място. Затова моля ако има доброволци да ми се обадят за да установим контакт и уточним правилата за да няма измами, което няма да е добре за всички нас. Ще се предоставят редовни отчети за цялата дейност. Когато вече регистрираме организацията на гражданското общество и бъде създаден сайтът, който ще бъде основната ни връзка и движеща сила, тогава в него ще има кътче и за тази дейност, и всичко ще бъде много, много по-добре реализирано и нагледно представено. Дотогава ще правим каквото можем с повече усилия.
В долуизброените сайтове имам регистрация и можете директно да се регистрирате използвайки рефералния линк или кликайки върху банера. В другите които мисля да изброя на отделна страница ще трябва да заявите преди това вашето желание да използвате даден сайт за да може да направя регистрация и да ви пратя реферален линк чрез който да се регистрирате за да може да ви пращам печалбите дори ежедневно. Това е възможно защото когато има много реферали към един профил, сумите които са нужни за да заявите желание да ви бъдат изпратени варират от един цент, през два, три...десет и повече долари. Така понякога са ви нужни няколко месеца, ако нямате реферали, докато достигнете лимита за да заявите да ви изпратят събраната сума, която иначе може да се събере и за ден, когато са налични много реферали. По този начин, веднага ще се установяват кои сайтове не плащат, и ще се избегне много време което можете да загубите. Тези които искат да надградят сметките си за да получават двойна печалба могат да го направят за някои от сайтовете, които са доказали надеждността си и са от дълго време в действие. Ще посоча кои са тези сайтове и ако не дай Боже, те престанат да плащат, на всеки който е член на гражданската организация и е реферал на нашите сайтове, от събраните от допълнителни сайтове приходи ще им се възстановят платените за надграждането суми. Но пак повтарям тази гаранция ще бъде само за изрично посочените сайтове. Засега такива се очертават Neobux и ClixSense. По-нататък ще преценим кои още да отберем.
За Neobux мога да кажа от наблюденията ми, че навсякъде се твърди, че е сигурен и плаща редовно. От дълго време работи и засега няма проблеми с него.
Понеже не отделям достатъчно време за постоянни наблюдения и експерименти поне до този момент, не мога да дам най-точна информация за всичко свързано с различните сайтове. Очаквам всеки да сподели опита си с един или друг сайт за да можем да избегнем нежелани грешки или да научим нещо полезно.
Четох за това, че не е много изгодно да се купуват реферали. Според някои, Neobux, а да не говорим за другите сайтове, предоставят недействащи реферали или дори, че те умишлено ви дават фалшиви и понякога кликат чрез някакви автоматични роботи. Някои потребители споделят, че понякога, ако изобщо някой от закупените от сайта реферали кликне на реклами, то той прави само по един или два клика. Това наистина е неразбираемо защо изобщо ще влиза в сайта само за да кликне на една-две реклами вместо на четирите. А ако даден потребител не кликне за деня на четири реклами, той не получава пари от кликовете на неговите реферали за следващия ден. Аз реших да проверя и закупих три реферала. За 9 дни единия от тях клика шест дни на по 4 реклами, другия - 4 дни, а третия за шест дни, само един и затова го смених, тъкмо да видя как става това. Засега вече три дни новият не е кликал. Според сайта, те продават само такива реферали, които са кликали поне върху 10 реклами за последните 5 дни. Закупих вчера още десет реферала за да получа по-реална представа за проблема. За двата дни само през единия ден, пет от рефералите кликнаха на по четири реклами. Другите не са кликали все още. Това е с рефералите под наем.
Ще бъде интересно и полезно за всички, ако някой, който има повече опит в тези дела сподели резултатите си с нас.
С директните реферали не знам как е, защо нямам такива, а и нямаше смисъл досега, тъй като не кликам най-редовно.
Ако решите да се регистрирате в повече такива сайтове, препоръчвам ви да ги подредите според техните особености. Има сайтове на които не е нужно да изглеждаш предоставените реклами, нито да изчакваш определено време преди да отвориш следващата, например като Star-clicks. Едни сайтове всеки ден предоставят определен брой реклами по едно и също време, а други поставят рекламите от време на време.Има такива, които след изтичане на определеното за гледане време трябва да се кликне допълнително върху цифра, снимка или на друго определено място за да се отчетат и приведат приходите в сметката ви. Въобще има всякакви, но минимални различия с които можете да се съобразявате при подредбата на сайтовете за по-голяма ефективност. Затова може да се запишат линковете на сайтовете в които ще се клика само веднъж на ден в неизползваем профил в Skype, и отделно на тези които ще се отварят няколко пъти на ден за да се клика на новопоявилите се реклами, и съответно друг списък с другите различия. Може да подберете и разделите на групи сайтове чиито реклами са с еднакъв брой и еднаква продължителност на задължителното време за показване за да се преглеждат всички реклами по най-бързия начин. Като се кликне на линковете, те се отварят и подреждат в лентата на браузъра и така отваряте един по-едни сайтовете и кликате на рекламите като отново се връщате към първия, и така до изглеждане на всички реклами.
Докато Neobux прави първо плащане щом печалбата ви достигне 2 долара, следващото плащане при 3, по-следващото при 4... и така с всяко следващо се увеличава с 1 долар докато достигне 10 долара и се установи само на тази позиция, то ClixSense още от първото и всяко следващо плащане изисква да се съберат минимум 10 долара. ClixSense плаща и с чекове, което не е за препоръчване, освен ако изчакате да се събере много голяма сума. Понеже ежедневно този сайт предоставя по много реклами, стига да можете да ги следите и кликате редовно, десетте долара се събират сравнително бързо. Аз експериментирайки с всичко, реших да разбера как действа разплащането с чек. Получих чека от сайта за близо 11 долара, но се оказа, че таксите в българските банки е почти същата и затова дори не осребрих чека за да не създавам излишна работа на банковите служителки. Google поне плащат и чрез Uestern Union, където няма никакви такси от страна на получателя. Плащат при достигане на минимална сума - 70 евро Вече получих едно плащане като експериментът ми бе със сайта Flixya и всичко с получаването беше перфектно. Но не си мислете, че Google е честен, открит и изряден във взаимоотношенията с клиентите си. Но това е тема за друго място.
Хайде да не претрупвам с много писаници, най-важните неща и подробности за използването на отделните сайтове ще получите след като изявите желание да печелите от тях.
*****************************************************

Започвам с един простичък начин за печелене чрез писане с приятелите си в чат. Вместо да си пишете безплатно в скайп бихте могли да го правите в тези чатове като за това дори ще ви се плаща за всеки написан ред. В първия чат сумата за един написан ред, който трябва да съдържа над 3 думи, е фиксирана, а във втория стойността се мени постоянно, като в някои случаи според български потребители е стигала до 2 цента за ред. Но моментът трябва да се улучи защото това ниво на заплащане се задържа за кратко време след което слиза много ниско.
Ro2.Biz
http://www.ro2.biz/register.php?ref=avitohol


Birejji



FLIXYA
Това е социална мрежа където можете да качвате и споделяте вашите снимки, клипове от YouTube, Google Video, LiveVideo, Metacafe и други сайтове, както и да пишете статии, като на всяка старица ще се появяват реклами от Google, печелейки 100% от приходите. Потребителите сами посещават вашия профил щом видят, че сте онлайн, което при собствен сайт не може да се получи без да сте се погрижили сами да си осигурите трафик. Посетители които кликат на рекламите във вашия сайт, ви носят между 0,01 евро, до повече от 1 евро. Евтините реклами идват от посетители от Пакистан, Индия, африканските страни, докато от богатите държави като САЩ, Канада, Англия, кликовете върху рекламите ви носят по-високите суми. Необходимо е да се напише поне заглавие на каченото от вас, като допълнително може да се напише по-дълъг текст, като роботът на Google въз основа на анализ на съдържанието и ключовите думи поставя подходящите реклами на стариците с публикациите във вашия профил. Дори не е необходимо владеенето на английски език. Винаги може да се нагодят няколко изречения с помощта на Google Translate.
В блога ми във FLIXYA ще намерите изброени 100 и 500 думи и съчетания от думи привличащи реклами с най-високи доходи. Използвайки ги ще имате по-високи приходи. Аз от любопитство и за проверка се регистрирах в няколко сайта. Където съм ползвал тези думи (вижте как в профила ми във Flixya), кликовете от рекламите ми стигаха до повече от едно евро за един клик. В останалите постове където съм писал нещо свързано с България, с надеждата да популяризирам малко нашата страна сред непознаващите я чужденци, без да ползвам подходящи високодоходни думи, стойността на клик е по-малка.
Кликнете в средата на банера, долу, за да посетите профила ми и да се регистрирате в сайта. В този сайт българи почти няма, може би от незнание, че същесвува. Значи е време да се напълни с българи :)
Внимавайте когато потребители ви предлагат да си кликате на рекламите! Такива договорки са забранени и водят до изтриване на профила. По-добре си разменете адресите на електронните ви пощи и там обсъждайте какво ви вълнува. Също така избягвайте да се организирате по групички само от български потребители, като си кликате често помежду си, защото това ще е знак за Google, че се опитвате да мамите. Тогава ще се простите с рекламите от Google!
Използването на сайта е изключително просто, само прочетете указанията и смело напред. Успех!



Shetoldme
Печелите 100% от рекламите от Google, но за разлика от почти всички други сайтове за споделяне на приходите,в Shetoldme не е задължително публикациите да са оригинилани. Тук можете да постявате статии взети директно от интернет или от свои или други сайтове, блогове, форуми...
Печели се и от поставяне на коментари и оценки на постовете на другите потребители, също и от вашите реферали.
Join SheToldMe.com with avitohol as your referrer!


YouSayToo
Подобен на FLIXYA сайт,с писане на блогове, поставяне на игри, но тук приходите от реклами на Google се поделят поравно със собствениците на сайта. Може да печелите и като филиал на Amazon. Допълнително сайта ви плаща още 15% от приходите реализирани от приятели които сте поканили да се присъединят към SheTolme и още 10% от приятелите на приятелите ви. Уникалната характеристика на този сайт ви дава възможност да съберете всичките си блогове в YouSayToo и да се възползвате от допълнителен трафик, последователи и приходи.
Кликнете върху банера за да посетите сайта.



Xomba
Получавате 50% от прходите от Google Adsense, като качвате клипове, пишете статии, споделяте рецепти и каквото си искате. Плаща ви се директно от Google, а не от сайта.
http://www.xomba.com/referral/778130f8


Shareapic
Тук пък можете да качвате своите снимки, като ви се плаща според броя на уникалните за деня посетители които са ги разглеждали. Печелите и от позоваване на нови потребители. Печалбите се изплащат при достигана на сумата от $20.



Hubpages
В този сайт се пишат статии основно на английски език. Можете да печелите от Google Adsense, Amazon.com, eBay Affiliate и Kontera. Има месечна посещаемост от 23 милиона читатели.


Daceband
Това е социална мрежа и има добри отзиви, но засега нямам лични наблюдения дали плаща редовно. Иначе изглежда много добре.
Тук няма за вас реклами от Google, а се печели от: разглеждане на реклами (като PPC сайтовете); за качване на съдържание от клипове от YouTube, аудио, снимки, блогове, също и за престой в сайта; за коментари на постовете на потребителите; от рефералите за всичи изброени по-горе неща които те са извършили, а също и по $5 на 1000 уникални посетители посетили профила ви. От рефералите си получавате по $1,25 за 1000 техни посетители. Минимална сума за изплащене - $5.
Регистрирайте се от този реферален линк: http://daceband.com/r.php?id=7150

Paid2youtube.com
Създаден на 1-ви юли 2009 година. Засега няма категорични мнения дали е добър или не. Плаща при достигане на 10 долара и сайтът е изплащал на потребители.
Плаща ви се за гледане на реклами, за коментари, гласуване, също и за регистрация в сайтове. Има и кратки, евтини реклами, като времето за гледане е само 2-3 секунди за които дори клиповете не могат да тръгнат. Ако желаете обаче, можете да си ги изгледате след изтичане на секундите и прибавянето на спечеленото в сметката ви. Тези реклами са много и първо са предоставени между 50 и 80, а от време на време през деня се добявят по няколко нови за разглеждане. Рекламите многократно се увеличиха в последно време и сега евтините за ден са между 350 и 360.
Paid2YouTube.com


Klikot
Klikot
Klikot е социална мрежа, която плаща на своите потребители за техния принос чрез създаване на статии, качване на клипове и снимки, общуване с потребителите, поканване на приятели да се присъединят към сайта и при разглеждане на вашите публикации се дават точки, които се трансформират в пари и се изплащат при достигане на определента минимална сума.

A.W.Surveys

Това е сайт за проучвания. Отговаря се с да и не на различни въпроси за които се получава определена сума от центове до няколко долара. Получавате още при регистрацията си $6. Ако поканите приятели да се присъединят към сайта получавате за всеки по $1,25. Има още различни бонуси.


Lockerz
В този сайт печелите точки при влизане в него, при гледане на клипове,играене на игри, споделяне, ако поканите приятели, купувате стоки. Събраните точки осребрявате за различни стоки като фланелки, GSM-и, телевизори и много други от различни известни марки. Има много българи получили вече своите НАГРАДИ. Сайтът наистина праща наградите и е собственост на известни личности, за които ще прочетете когато се регистрирате в него.
За регистрация е нужна покана която ще получите на електронната си поща. Затова желаещите да заявят това изрично за да им изпратя.
Има още много подобни сайтове даващи награди. Тях ще изброя на друго място.


Easyhits4u
За да си осигурите трафик към вашия сайт, особено ако е нов и не е популяризиран още, можете да го направите тук.
За всеки сайт който посещавате в рамките на 20 секунди, получавате един посетител обратно. Няма ограничения и можете да посетите колкото искате сайтове и съответно вашия или вашите до 15 сайта, ще бъдат също посетени. Може да изберете определена географска дестинация откъдето да получавате трафика. На 100 посетени сайта получавате и $0,30. Има 5, а при премиум членство - 6 нива на референции. Предоставят се и различни бонуси и още много други функции и печалби.
Unique 1:1 Traffic Exchange


LinkBucks

LinkBucks е най-лесният начин за печелене от свързване на хората с други сайтове. Той създава връзки за които се плаща при използване от посетителите на сайта ви. Печелят се проценти и от три нива на рефералите ви. Поставя реклами за 16 секунди от които печелите при посещение от посетителите. Печалбите се изплащат на две седмици чрез Pay Pal. Минималната заявка за плащане е 5 долара.


Cash Gopher

Инсталира се софтуер на компютъра и използва времето на бездействие на компютъра за изчисление на критериите за търсене. Няколко пъти само се появяважа страници с реклама и не знам как ми начисляват по някое центче без да правя нищо и без да виждам дори реклами. От рефералите се печели също. Печелят добре само потребителите от Америка, Канада, Англия и Австралия. За другите държави печалбите са символични, но все пак не отнема нито време нито кавито и да е други действия. Печалбата се изплаща при достигане на 10 долара чрез Pay Pal. Собственост е на MyLot.


Zlio
Можете да си направите безплатен електронен магазин. Магазинът е напълно готов като вие трябва само да си изберете име и шаблон и да го заредите със предлаганите стоки. Печелите процент от продадените стоки които сте си подбрали от производители и търговци. Също може да се печели и от клик, но само за стоките определени за такова заплащане.
Zlio.com


Surfxo
http://www.surfxo.com/429
Тук можете да получите трафик за вашия сайт или да печелите от посещения на сайтове на рекламодатели, също като PTC сайтовете, с разликата, че тук рекламите са много.


Xosurf



Много лесен начин за трафик на сайтовете ви. Става автоматично без да е нужно да се гледат сайтовете и стартира ново сърфиране. Лошото е, че вероятно и другите които споделят трафика сигурно ще правят същото :( Но ако не печелите нови редовни посетители, поне ще увеличите посещаемостта на сайтовете ви, ако това се изисква от някои рекламни мрежи за да сложите реклами.


***************************************

Сега ще спомена и за най-простия начин за печелене по някой долар, по който си падат много хора, но се случва често да попаднат на сайтове "еднодневки", които започват да плащат на първите потребители, след което забавят плащанията и в даден момент, след няколкомесечно съществуване изчезват от интернет изведнъж както са се появили. Приканват ви да станете премиум членове като си платите малка сума за да ви дават по-голяма печалба за кликовете, събират колкото могат докато се усетят потребителите, че са жертви на измама и после харчат каквото са изкарали по курорти, а излъганите въздишат тежко или псуват май себе си :) Така че внимавайте в кои сайтове участвате! На мен не ми допадат тези сайтове, но тъй като съществуват няма как да ги отмина, а и събирайки информация забелязах, че българите са винаги сред най-активните в посещенията на форуми, блогове свързани с този начин на печелене. Но макар и спечелили си лоша слава заради многото измамници възползващи се от ДЕМОКРАЦИЯТА на пазарната икономика, все пак от тези сайтове, при дадени условия е възможно да са печели много добре. Затова ще направим така, че да избягваме несигурните и измамни сайтове и да печелим за себе си и България възможно най-много.
Мислех да изброявам на отделна страница всички сайтове които мамят и не плащат или са прекратили своята дейност за да не си губите излишно времето ако попаднете на тях, но мисля, че по-добре ще бъде тук да изброя само тези които са утвърдени от години, или нови, но все още плащащи редовно. При констатиране, че някои сайтове имат затруднения или са спрели да изплащат заработеното от потребителите, ще ги премахна от този списък и ще ги поставя най-долу на страницата. Можете да ме информирате за такива сайтове своевременно за да ги добавям в списъка с проблемни сайтове.
И така, това са така наречените PTC (pay-to-click) сайтове, които плащат на своите потребители за гледане на реклами. Нужно е да имате регистрация в PayPal или Alertpay, където ще ви бъдат изпращани спечелените суми. Различните сайтове плащат между 1-2 цента на реклама до една нищожна част от цента. Също ви се плаща по половин, един цент или много по-малко от кликовете на вашите реферали. Ако ползвате само един такъв сайт и нямате реферали, не виждам смисъл да си губите времето заради няколко долара освен ако сте се регистрирали в много сайтове. Изплащането на печелбите става когато сумата ви достигне 1,2,3 -10 долара, според условията на съотвения сайт. Има и сайтове "плащащи" по 10 и повече долари за клик, но на трезвомислещите е ясно дали биха платили на някого и колко дълго ще останат действащи. Обикновено дневно се показват по 4-5, до 7-10 реклами и по-рядко някои сайтове стигат до 20-25 и повече. В paid2youtube например, който е нещо подобно на тези сайтове, но там се гледат клипове, пишат коментари по тях, оценяват или се плаща за регистрация в рекламиращите сайтове, евтините реклами които се показват дневно и трябва да изгледаш само за по 2-3 секунди, могат да минат 80, а останалите са малко.
Рекламата представлява текстова връзка или банер, който след като кликнете ви отвежда в сайта на рекламодателя. Стартира се брояч, който отброява определоното време около 20-30 секунди до малко повече. След изтичане на времето се появява отметка, като в сметката ви се отчислява сумата за рекламата и преминавате към гледане на следващата. Който реши да се занимава с това докато си пие чайчето, кафето или си пуши цигарата, за предпочитане е да отвори едновремено няколко подобни сайта едновремено на браузъра, за да може за кратко време да отвори максимален брой реклами. Иначе е безсмислено да се занимава само с един сайт заради няколко долара месечно.
Някои сайтве предлагат допълнителни бонуси с различни награди. Също предлагат да станете премиум член срущу определена сума която да платите или ви удържат от спечелените вече пари, сещу което ще получавате по-висока печалба от рекламите, както и от вашите реферали. Има и сайтове "плащащи" по 10 долара за клик, но на трезвомислещите е ясно дали биха платили на някого и колко дълго ще останат действащи. Не ви давам подробни обяснения защото нещата са абсолютно прости и като се регистрирате ще научите необходимото от упътването в сайтовете. Незнаещите английски лесно ще решат проблема ползвайки автоматичния преводач.
Според добре запознатите с тези сайтове, най-добрият и сигурен, с години присъствие и без сериозни оплаквания от потребителите бил Neobux. Но този сайт, на стандартните членове предлага само по 4 реклами дневно за по 1 цент, като понякога, ако улучите кога е пусната, има и допълнителна една или две реклами за 0,5 цента. Изключително рядко има и пета реклама от 1 цент. Без да имате реферали, това прави "печалба" от 1,20 -1,25 долара месечно. За сравнение само бих посочил, че например от FLIXYA, при киликване само на една ваша реклама, от някой потребител, например от Англия или САЩ, можете да спечелите 1,50 долара. А дори и кликове от България, ако сте приложили подходящо съдържание за да се покажат хубави реклами, може да ви донесат средно 20-30 евроцента.
Все пак ще опитаме да печелим заедно колкото може повече. Затова нека безработни или пенсионери, които имат желание да изкарат по някой долар стоейки си вкъщи пред компютъра и кликайки на подобни и други реклами предоставяни от рекламните мрежи, да ми пишат. Ще направят регистрации в различни сайтове, включително и PTC, като премиум членове за да може ставайки им реферали да получаваме по-високи приходи, които ще бъдат връщани на рефералите чрез Pay Pal или по друг начин според желанието на потребителите. Надграждането на членството ще се извършва не с лични средства, а с такива, събрани, от сайтовете които ще предоставя тук. Поради липса на достатъчно време ще предложа малко сайтове в които на първо време да се регистрират немного потребители за да експериментираме и демонстрираме възможностите за печелене.
Сега е ваш ред да експериментирате с всички сайтове, и моля да ме уведомявате за вашите успехи или проблеми от всяко естество за да предоставяме полезна информация на всички тук.
Въпреки че досега само експериментирах, и в някои сайтове в които съм регистриран влизам веднъж на една или повече седмици, а други не съм посещавал откакто съм се ригистрирал и вече са ми закрили профила, все пак при регистрацията ми се стремя да ставам реферал на български потребители, ако има реферална система. Мисля, че това е правилното поведение за всеки българин.
Ето, например, преди малко исках да проверя как стоят нещата със сайта INCENTRIA. При регистрацията се дава възможност да сложите името на някой вече използващ сайта за да му станете реферал или да оставите непопълнено мястото. Разбира се, че по-добре е да се даде възможност на някой да спечели, при положение, че ти нищо не губиш, а можеш и да помогнеш, отколкото да не станете сега реферали, а по-късно да станете на някой друг, кой знае от коя част на света, когато си закупи свободни реферали от собственика на сайта. Потърсих в нета нещо свързано с този сайт и попаднах на български форум в който видях реферален линк към този сайт на последния потребител който беше оставил мнение. Регистрирах се като негов реферал. "ЩАСТЛИВЕЦЪТ" :) е igra4a9234. Така дори само веднъж да посетя сайта и кликна на рекламите, все пак някой цент ще отиде на адрес в България. Може цент или два, или няколко долара да са нищожна сума, но все пак ако милион българи кликат в подобни сайтове, в България ще влизат всеки месец милиони долари. Това вече си е нещо за нашата малка и насила държана бедна от управляващите, държава. Хубаво е когато нещо се пълни, а не когато само изтича безвъзвратно.

Това е което мога да кажа за тези сайтове. По-пълна информация за сигурността и ефективността на сайтовете ще предоставям периодично или ще отговарям на запитвания, а и ще се надявам да получавам и сигнали за опита ви с тях за да сме в помощ и полза на всички интересуващи се. Няма да давам много обяснения за всеки отделен сайт. Най-важното е да посоча сайтовете и заплащането на клик която дават защото почти при всички тях, начинът на използване е подобен. Сега ще изброя някои от най-сигурните от стотиците съществуващи PPC сайтове. Може да експериментираме и с някои от новопоявилите се.
**************************************
Сега накратко ще споделя резултатите от експеримента ми със закупените реферали в NEOBUX. Първо закупих три, след седмица още десте и после пак три. Средно за всички тях до средата на месечния период всички реферали кликаха по на всички четири реклами, което коренно се отличаваше от това което четох в интернет. Ясно се забелязваше, че кликането става през ден и съвсем рядко някои повтаряха на следващия или три дни подред. Така за първите 15 дни, рефералите си изкараха половината от платеното за тях. Но след като мина половината от периода забелязах, че някои започнаха да кликат по три пъти само. После и по на две или една реклама, точно както се оплакват други потребители на този сайт. Колкото наближаваше края на периода на закупените реферали, толкова по-често те кликаха по на една, две или три реклами. Пет шест дни след като някои не кликаха опитах да ги рециклирам. Рециклираните се оказаха точно като предишните – кликаха рядко. Реших да изпробвам и това с подмяната на реферали които не са кликали през последните 14 дни. Изчаквах първия, но след десетия ден почивка, той кликна. Друг пък кликна точно на четиринадесетия ден, когато трябваше да бъде заменен. Така изчаках следващия и на 14-ия ден в полунощ проверих дали автоматично, както пише в сайта, рефералът ще бъде заменен с нов безплатно. Не се замени тогава, но на другия ден към обяд когато влязох, в същия миг рефералът бе заменен. Със следващия на 14-ия ден, влизайки в сайта, точно тогава пак беше заменен. Със замяната вече е ясно. Но ми се стори, че понякога сякаш не се отчитат всички кликания. Помислих, че чак толкова да се излагат собствениците на сайта е немислимо и само така ми се е сторило. Но ето че снощи хванах съвсем точно измамата. За предишните пъти не съм сигурен и може да греша, но сега вече съм абсолютно сигурен. Бях закупил нови десет реферали и прехвърлих всички пари от основния баланс в този за закупуване на рефералите под наем. Беше останал само цент и половина. На следващия ден трябваше да изтече месечния срок за наетите реферали. Бяха останали седем на които не исках да подновявам наема. От тези които им изтичаше срока на наема забелязах, че бяха кликнали двама, общо на шест реклами. После кликнаха още няколко реферала от другите като запомних, че сумата в баланса бе станала 19,5 цента заедно с моите четири клика. Късно вечерта погледнах с интерес да видя дали са си отишли рефералите на които трябваше да им е изтекло времето някъде следобед. С голямо учудване видях, че сумата от 19,5 се е стопила на 11 цента!!! Погледнах статистиката и видях, че седемте реферала ги няма вече, но от останалите са клинали още. Имаше 9 кликнали реферали, а до полунощ станаха 11, а графиката с кликанията на рефералите под наем показваше 50 клика, което е равно на 25 цента, но въпреки това отчетената сума бе намаляла значително. Излиза, че седемте реферали са си отишли задигайки всеки със себе си по два цента. Дали това е по регламент ако не задържиш за още време наетите реферали, не съм прочел подобно нещо. Но ще видя какво ще стане следващия път. А, ако някой има вече подобни наблюдения, нека ми пише за тях.
Вече не се и съмнявам, че предположенията на потребителите които се оплакват от некликащи реферали са основателни, в това, че собствениците на сайта използват някакви непочтени средсвта и продават фалшиви, нереални реферали, които те си управляват автоматично и разбира се, реализират огромни допълнителни печалби от даваните под наем милиони несъществуващи реферали. Никаква логика няма в това, някой да влиза в сайта за да кликне един или два пъти. Ако той има реферали, няма да може да вземе печалбата от техните кликове, защото не е кликнал на четирите реклами. А да си губи времето за 30-40 цента на месец и то ако кликаха всеки ден, си е чисто безумие. При положение, че аз с рециклираните и подменените за бездействие реферали вече използвах над 40, а от всички тях нямаше нито един който да клика ежедневно или поне редовно през ден, то е логично да има тук някаква шашма. Рефералите кликат едва колкото да си покрият платените за тях пари или значително по-малко. Ако си на стандартен план и получаваш само по половин цент от реферален клик, от некликащите реферали трудно би излязъл на печалба. Ако случайно сред рефералите под наем, от сайта се объркат и изътрват като ти продадат някой реален такъв, то тогава ако подбираш и задържаш тези реферали, ще може да излезеш на печалба. Аз ще продължа да правя експерименти макар и да загубя всички събрани доларчета, но важното е да си изясним какво всъщност представляват тези сайтове и как ни лъжат. А пък ние ще опитаме все пак да печелим колкото можем, ако това не ни струва прекалено много усилия.
От моя кратък експеримент вече установих, че дори най-сигурния според всички ползвали тези сайтове, лъже и мами, както правят всички едри бизнесмени. А същото е положението и с всеизвестния и всесилен Гугъл. Но за него друг път.
*******
Заключението ми от изпробването на Neobux:
NEOBUX - САЙТ-ИЗМАМНИК!!!
=========================
Да, най-големият и авторитетен сайт лъже потребителите си като дърт... гражданин от малцински произход.
Мошеничествата които сайтът върши на дребно всъщност са пачалба в негова полза за милиони долари. Как върши манипулациите?
Обикновено това става когато имате поне двадесетина реферали. Тогава компютърната програма за крадене от потребителите се включва и започва игра на котка и мишка. Оствям настарна несъществуващите реферали, които сайтът отдава под наем. Това са просто номерца създавани от програмата, отразяващи кликвания според според заложеното в нея. Дори да приемем, че зад тези номерца стоят наистина реални хора, това са само тези които са нередовни в кликанията и затова биват постоянно отхвърляни от потребителите които ги закупуват под наем. Но как прозира програмираният елемент? Наемал съм около 55-60 реферали досега по 3 или 10 наведнъж. При всички тях се получаваше едно и също. През първите две седмици те кликаха по на четирите реклами - винаги на четирите. Програмата правеше така, че една част от тях да кликат днес, а утре друга част. Трети почиваха по няколко дни, до 10 или 14 и тогава се "сещаха" да кликнат веднъж, когато би трябвало автоматично да се заменят с нови заради бездействието им. И така от общия брой наети реферали може би само два-три пъти имаше кликали за деня над 50%. И така "редовно" кликаха през ден или през няколко, като понякога имаше някои които кликат по два-три дни последователно и така се застъпваха с другите кликащи през ден. В няколко случаи когато се застъпваха повече реферали (номерца), и броят на кликналите стигаше около половината или над половината от общия им брой, то на следващия ден компенсираха това, като кликаха само 10-20% от всичките. Но нека приемем, че това си е по желание на потребителите на сайта. Но ако се замислим и решим да приложим математиката и логиката много лесно ще установим, че дори една малка част от реалните потребители да ползват някои от платените планове в сайта, а друга част като мен решат да изпробват и наемат реферали просто за да изпробват тази възможност, то математиката не може да даде решение на тази задача. Ще се окаже, че рефералите които сайтът отдава под наем, многократно надхвърлят не само реално ползващите сайта потребители, а дори всички които някога са се регистрирали в него и са се отказали след това. Напълно съм съгласен, че сред тези номерца на реферали собствениците на сайта пускат и наистина реалните такива, които са се записали директно без да стават реферали на друг. Но все пак мнозинството, и то голямото мнозинство от тези отдавани под наем номерца, са си обикновени номерца, а не реални потребители.
Другото което се набива силно на очи: След изтичането на първите две седмици от закупуването на рефералите, те продължават да кликат от време на време, но все по-рядко и вече на по-малко от четири реклами дневно. Когато удължа наемния период, т.н. реферали се успокояват и съвсем сспират да кликат щом надминат парите дадени за техния наем. На десетина дни кликат в два по на една или най-много на две реклами. Другите които не са си давали толкова зор в кликането продължават да кликат пред ден, два или три, или с по-дълги паузи, но почти е изключение да кликнат на четирите реклами. Не мога да проумея защо някой ще влиза през няколко дни в сайта за да кликне на една или две реклами и то за продължителен период от време. Да кликне някой веднъж или три пъти, това може да се случи, ако спешно изникне някаква непредвидена ситуация и се наложи да прекъсне упражнението. Непонятно е обаче това да се случва постоянно, а изключението да е в кликането и на четирите реклами. Логиката подсказва, че ако това са реални реферали, то техните реални кликове се манипулират от сайта и се ограничават според желанието на собствениците му.
Много са въпросите които изникват, но едва ли от собствениците на сайта ще последва обяснение на тях.
Следващия момент са истинските явни и нагли кражби извършвани от милионерите-собственици на сайта. Това вече се случва нееднократно, което говори, че е практика в тяхната политика. Когато изтече срокът на наетите реферали, заедно с премахването им от списъка, от сметката ви се премахват и по 2 цента за всеки отпаднал реферал. Точно използвайки този момент на наемане или при отпадане на рефералите, системата на крадене започва да действа. Може да каже някой, че цент, два или три не са нещо което ще ни ощети кой знае колко. Но ако тези един или няколко цента се открадват от сметките на един милион потребители по няколко пъти месечно, това вече прави огромна обща сума.
Ето само преди минути, преди да започна да пиша това, отново от наетите от мен реферали отпаднаха двама. Когато кликна в сайта, тогава се премахват тези реферали и от сметака ми се приспадат четири цента. До тук добре, вече приех, че това е заложено от собствениците да се отнемат по два цента при отпадане на нает реферал. Но какво реално се случва при тези трасфери? Сумата в сметката би трябвало да се намали със съответните центове, което става. Но междувременно са кликнали на рекламите други реферали и това е моментът когато програмата създадена от собствениците на сайта върши заложеното в нея. Кликанията на последните реферали забравят да се отчетат в сметката или се отчитат само част от тях. Това е трудно да се забележи от някой, който има известен брой реферали и едва ли ще си прави труда да пресмята и установи манипулациите на великия сайт Neobux. Отделно явно програмката не е измайсторена префектно или нарочно е заложено поредното объркване за да остане в пълно заблуждение и неразгадаване на вълшебствата вършени от собствениците на най-големия сайт на които имаме абсолютно доверие. В един случай парите отнети от сметката се отбелязват и в общата сметка на парите с които са закупувани или рециклирани наетите реферали. В друг случай това не се случва и никога не може да се изчислят реално дадените пари и реализираните приходи използвайки данните в сайта. Освен това рекламите от половин цент не се отбелязват в общия брой на направените кликове, което допълнително обърква и улеснява краденето от потребителите. Мога още подробности да ви дам, но е бесмислено да претрупвам още и без това станалата твърде дълга страница. Но поне установявайки това, че NEOBUX е сайто който мами потребителите, вие само можете да следите по-зорко това, и се уверите в резултатите от моето наблюдение върху действията на това любимо за мнозина сайтче. Нямам наблюдение как е нагласена програмата за рефералите под наем за платените планове. Там обаче реализирането на известна печалба е възможна тъй като вече се получава не половин, а един цент за клик и ако се наемат хиляди реферали и не е нагласено да се краде и от тях. Но като установите тези дребни за всеки поотделно измами, едва ли ще накривите шапката на изпечените мошеници от този и от почти всички подобни сайтове. Вече споменах, че Google лъже потребителите си, а вероятно и така добре лъже и рекламодателите, не на дребно както Neobux, а много по на едро, но ще намеря друго място където ще пиша за това.
И нека за последно само допълня, че още един потребител/номер е кликнал на 4 реклами и...в сметката ми пак няма отчетени двата цента от тези кликове, като няма повече реферали които биха взели със себе си при отписването си тези пари. Освен четирите цента от моите кликове днес, които възстановиха приспаднатите 4 цента от отпадането на двата реферала, вече на втори реферал не се отчитат парите, а само кликовете. Преди все си мислех като ставаше нещо подобно, че може нещо да е засякъл сайтът им и после ще възстановят пропуските, но поправки на реалните стойности никога не последваха. Дали да си кажа, че това се случва само на мен, като се е получил някакъв проблем в моя профил? Бих предпочел да е така, но едва ли.
Няма какво повече да говоря за този сайт, каквото узнах за него ви го разказах точно. За мен няма вече никакво съмнение, че това е сайт, собственост на мошеници.
Уж за последно беше, но искам още нещо да отбележа. Пак хванах продължаващите измама на собствениците на Neobux. Преди два дни снимах страницата за да мога да сверявам резултатите, ако забележа пак мошеничества макар и да оставих само 14 реферали. Логично би било когато рефералите намалеят, специалистите на сайта да спрат програмата за манипулации и кражба на центчета, но явно милионите които са спечелили така им са се усладили, че се опитват да ги умножат възможно най-бързо. И така, след около две денонощия и няколко часа от снимката на статистиката с рефералите се получи следното: Реших да проверя дали още някой от рефералите е кликнал на реклами. Оказа се, че с три цента се е увеличила сметката ми. Поглеждам графиката и виждам, че са отчетени точно 20 кликания, което значи, че трябва да са кликнали миниум 6 души, тъй като преди това вече имаше един от редовно кликащите от два месеца насам, който бе кликнал на 1 рекламка днес и на една вчера. Но поглеждайки страничката със списъка на рефералите, срещу тях имаше само 5 които са кликнали!!! Отворих файла със заснетото отпреди два дни и там ясно си личеше, че единият от рефералите за двата дни от зеснетото до днес е извършил 2 кликания. Всичко това отново доказва как Neobux лъже не само в моментите когато оппадат наети реферали и се приспадат по два цента за всеки от тях, но и в дни когато няма тикава трасформации и наглите им кражби могат да се набият на очи. Става ясно, че не само манипулират кликанията дори на реалните реферали, ако отдават и такива под наем, а дори за някои от тях системата им отчита на едно място броя кликове, а срещу самия реферал и в сметката не се отразява нищо. Не знам дали само аз хванах далаверата на собствениците на този сайт и забелязах измамите защото извършвах експеримент и се заглеждах повече в резултатите за да мога да го споделя с вас, или и други потребители са разбрали това, но просто са безсилни да направят каквото и да е и си мълчат за да не подразнят крадците и те да им изтрият профила в сайта.
От извършения експеримент направих извода, че не бива да вярваме на никой в интеренет, дори да се представя за свети Петър или дори за самия Бог.
Тъй като вече изясних що за чудо е Neobux, преди два дни и половина наех три реферали от Onbux. Много хора избързват да влагат значителна сума пари в него тъй като е почти пълно копие на Neobux и това ги кара да вярват, че ще има дълъг живот като него. Всеки който дълго се е занимавал с подобни сайтове дава препоръка да се изчака поне половин или една година от съществуването на даден сайт преди да се вложат пари в него, като така ще намали значително риска от големи загуби.
Чувал съм как някои се хвалят, че в дадени дни всичките им наети реферали са кликнали и на четирите реклами!!! Дали това е късмет?
За двата дни, което е малък период за някакви сериозни оценки, се получи следното: Първия ден от тримата наети реферали кликнаха двама на по две и три реклами. На следващия ден клина и другия на четири. Първите двама повториха същото като първия път кликайки съответно на две и три реклами. Сега погледнах, и виждам, че отново единият реферал е кликнал на две реклами за трети пореден ден... Има още време за да кликнат и другите, ако кликнат... Това отново ме кара да мисля, че това сайтче подражава и на шмекериите на Neobux. Но тъй като е все още отсокро онлайн, би трябвало да има и реални реферали за отдаване под наем, което е съвсем логично. Но тези двата реферала които кликат по на еднакъв брой реклами, но не и на четирите, сякаш означава, че програмката на Onbux за манипулиране на кликанията е по-несъвършена от тази на Neobux. Но за разлика от своите идоли, тези са направили програмката така, че да отразява кликания от реферали по-често, макар и не на четирите реклами. Вярвам, че с времето и това ще се оправи и те ще започнат да крадат по-незабележимо и ефективно. Надявам се да греша, а този сайт да не мами потребителите си, и тези, които не кликат на всички реклами, да са просто някои милионери и милиардери, на които не са им нужни пари, а така само се забавляват.
Резултатът от наетите три реферала в сайта Onbux за първите пет дни са следните: първия реферал първия ден кликна на 2 реклами, втория ден на 2, третия на 2, четвъртия на 4 и петия на 2 реклами. Втория реферал първия ден не клика, на втория кликна на 4 реклами, третия ден на 4, четвъртия на 2 и петия на 4 реклами. И третия реферал първия ден кликна на 3 реклами, втория на 3, третия ден си взе почивка, четвъртия на 2 реклами и на петия ден в последните минутки на изтичането на дена в който може да кликне го направи с 3 рекламки. Това мисля е показателно за възможността такива реферали реално да съществуват. Докато Neobux абсолютно винаги през целия период на експеримента ми т.н. реферали, за които се съмнявам, че са истински хора, през първите две седмици след първоначалното им наемане задължително кликаха само на четири реклами, като го правеха през ден-два или с по-дълги паузи. На Onbux обаче стратегията е различна, и от малкото дни на експеримента ясно се вижда, че всички реферали почти всеки ден кликат, но още от първия ден на по-малко от четирите реклами, като на всичките четири са кликнали общо само 4 пъти от възможните 15. Най-често са кликали по на 2 реклами, общо 6 пъти и само в два дни един от тримата не е кликал изобщо.
Всички смятат тези сайтове за най-сигурни и надеждни, макар Onbux да е съвсем ново сайтче, като тази увереност би накарала всеки който ползва подобни сайтове поне в тези двата да клика редовно и на всички реклами щом е сигурен, че ще си получи парите. За другите никога не е сигурно дали и до кога ще плащат, което закономерно би демотивирало всеки да клика редовно. Аз лично имам регисрации в редица сайтове, но регистрацията ми бе колкото да разгледам какво представляват и как работят и в много от тях дори не съм влизал втори път. Други посещавам понякога след месец или повече или случайно или ей така да видя дали има нещо ново. Но ако исках да печеля нещо от тези сайтове, то задължително бих кликал редовно и 100% на всички реклами в приетите за най-сигурни. Така че не разбирам защо някой ще влиза по пет, дестет или дори петнадесет пъти месечно за да кликне на една или две реклами. Тези действия не се вършат от реални реферали, а от компютърна система. Така мисля аз. Който мисли по друг начин, има пълното право да си мисли каквото си иска. Безсмислено е да продължавам да експериментирам, тъй като едва ли ще установя, че собствениците на тези сайтове са решили да работят вече почтено и да уважават своите потребители, които са ги направили милионери. Аз провеждайки този експеримент загубих между 4 и 5 долара, като не може да се установи точната загуба поради лошо създадената статистика. Всъщност тя може умишлено да е направена така, че да не може да се хващат лесно манипулациите с нея и откровената кражба която вършат създателите на сайтовете. Но тази моя загуба не е напразна, защото успях да изкарам кирливите ризи на Тези два сайта. Едва ли тези мои разкрития ще ви бъдат от полза, но все пак ще си знаете, че ви мамят като прасенце, което ще бъде заколено за Коледа.
И вече наистина последно допълнение към експериментите ми с Neobux. Вече не подновявам наема на рефералите и те намаляха до 13, като явно това е подразнило собствениците на сайта и започнаха да не допускат кликове на номерцата-реферали. Вчера от тринадесетте кликнаха само двама. Преди малко отново най-нагло не отчетоха едно центче. Само преди минути имах в сметката 3.135 долара.Появи се рекламка за половин цент и сумата стана на 3.14 долара. Само минутка две след това разглеждайки сайт установи, че сметака е НАБЪБНАЛА с още едно центче до 3.15 долара. Това значи, че трябва някой да е кликнал на две реклами, което прави един цент към сметката ми. Погледнах кой е кликнал и установих, че са кликнали двама. Значи, казвам си, двамата са кликнали на по една реклама. Погледнах и диаграмата, но там бяха отчетени 5 клика!!! Ако рефералите са кликнали на пет реклами, то към сметката ми трябваше да се начислят не 1, а 2.5 цента. Никога не пробвах функцията AutoPay защото тогава би ми било много трудно, ако не и невъзможно да хвана тези моженичества на собствениците на великия сайт. Много хора са готови да се закълнат, че сайта Neobux никога не мами потребителите си. Дори казват, че техните наети реферали винаги кликат на по четири реклами, макар и да пропускат по някой ден. Е, аз пък съм готов да се закълна, че сайтът или по-скоро собствениците му са обикновени, нагли измамници. Може и да не съм имал късмет да случа на кликащи реферали, но фактът, че нееднократно бяха извършени явни и нагли манипулации и ми бе неправомерно намалявана сметката, показва що за сайт е най-големият и "сигурен" ПТК сайт.

И така скъпи приятели, нека честните и достойни хора се обединим за да можем да се защитим от подобни крупни или по-дребни мошеничества и престъпления на всички корпорации и набедени бизнесменчета, като изградим защитна стена, изковем броня или по-добре таран с чиято помощ и силата на нашето единение да сринем устоите на престъпната (ако кажа капиталистическа, буржуазна, бизнес класа, мнозинството от нежелаещите да мислят със собствените си глави граждани ще ме обвинят в любов, я към комунизма, я към фашизма, я към нещо неземно, но неприемливо и не идентично с техните втълпени от някои кръгове убеждения)..., като им изправим пред тях несъществуваща досега алтернатива и реална конкуренция. Да, властта ще ни пречи, световната мафия също, но ако спрем да се влияем от тетралните постановки на политиците и откажем да играем по свираката им като се делим и враждуваме помежду си за да могат престъпниците да властват над така отслабения и неспособен на самозащита народ, тогава, само тогава ще можем да изградим и заживеем в истинско демократично и свободно общество - общество самоуправляващо се, а не управлявано, незачитано и тъпкано от мафията във властта. Българският народ след Освобождението и след Световните и Балканските войни е спрял да се бори и защитава интерисите си, отечеството си. Днес сме отново под робство и то по-страшно от турското. Днес българският народ е заплашен от напълно изчезване - заличаване на българщината и българската държава след 20 г. и напълно изчезване на българите като етнос след 100, а може и много по-малко години. Затова моя призив към всеки който се чувства българин, който е запазил все още частица от българщината в себе си, който милее за родината, за народа, за децата и родителите си, нека се обединим и защитим интересите на обществото, да смажем олигархията завладяла държавното ръководство и институции, завладяла умавете ни чрез тоталната пропаганда от медиите, примамваща дори жените ни с предлагания лукс и охолен живот и безделие, отнемащи и последната надежда за живот на болни и страдащи, само заради тяхната ненаситна алчност, желанието им да властват и потискат другите, което единствено им доставя удоволствие в живота.
Призовавам ви не към борба срещу властта и държавата, а спазвайки съществуващите закони да се борим по начина по който сега нас надборват. Можем да покажем на закостенялата, престъпна, капиталистическа, олигархична демокрация, какво е да си има реална конкуренция, която да използва същите похвати срещу потисниците. Както е казал народът: С техните камъни, по техните глави! Тогава няма да има Neobux, няма да има и Google, които да изсмукват кръвта на обикновените трудещи се. Ще променим законите, историята, времето. Светът отчаяно се нуждае от промени, но настоящите му господари не желаят да отсъпят трона и безплатната софра. Ако се борим, ще победим. Ако продължаваме да дремем - нищо няма да се промени и ще си останем вечно роби на изметта на човечеството. За съжаление Дяволът властва над човечеството на Земята вече хилядолетия. Не знаем къде е затворен Бог, завързан с вериги. Като не знаем къде е, не можем и да Го спасим. Затова трябва да победим Дяволът, а тогава Бог сам ще разкъса веригите. Във всеки човек има по частица от Бога. Тогава ако съберем тези милиони и милиарди частици в единни мисли и действия, тогава силата на обединените хора ще бъде несломима и ще победим всеки който пожелаем. Затова който проумява какво искам да кажа, нека подаде ръка на съседа, приятеля и заедно да строшим главата на змията. Моля ви българи, престанете да следвате волята на единните политици създали уж множество различни и враждуващи партии. Когато чуя или прочета по форумите, а да на говорим по вестници и телевизии, как едни изпълнени с нечовешка злоба крещат на други, че били комунисти, а вторите им отвръщат, наричайки ги капиталисти...червата ми се обръщат от всичко това. Но ако поровите малко из библиотеките, из интернет и случите на нещо неукрито, неунищожено все още от "демократичните" капиталистически и сициалистически престъпни партии, тогава с голямо закъснение и огорчение ще разберете колко добре са ви манипулирали и едните и другите за да могат те да крадат и живеят като бейове, тъпчейки върху страдащите от действията им честни, мо търпящи, претръпнали и неотвръщащи с нищо на размахващите над главите им плющящия бич.
Ще се борим ли, българи? Ще преборим ли мафията управляваща ни повеч от 20 години или ще обречем българският род и държавата ни на изчезване заради страхът на повечето от нас да се противопоставят на по-силния. Силна е мафията, се защото притежава вълшебна пръчица, а защото е съумяла да всее разединение и раздор сред народа. По-силен от българския народ, а и от всеки друг нарор няма, но разединения народ може да бъде командван и от една бандитска шайка. Няма да припомня за Кан Кубрат и снопа пръчки.
Ако си поставим ясни цели и ги следваме неотстъпно, ние заедно ще победим.
Нека си припомним думите на Джек Лондон, които още като ученик бях прочле и ми направиха силно впечатление като ги помня и до днес: ”Аз се стремя към целта с такова постоянство, с каквото компасната стрелка се стреми към полюса. Аз съм непоколебим! Всеки, който е имал възможност да ме опознае, сигурно е забелязал, че нещата стават така, както аз ги искам, дори и да минат години. Животът е борба и аз съм подготвен за нея!”
Животът е борба! Но защо българският народ търпи произвола на днешните бейове и башибозуци? Защо не се вдигне обединен и защити отечеството, честта си, да извоюва добро бъдеще за децата си? Това не мога да проумея. Чел съм много за манипулирането на масовото съзнание. Видял съм много за тези изминали 20 години. Като служител в изпълнителната власт съм бил свидетел на "демократичните" беззакония и нечувани престъпления извършвани във всички институции по нареждане на управляващите, които се меняха, но престъпната политика си оставаше същата. По ниските етажи послушниците поставени на тези постове, вършеха и продължават да вършат неща, които рядко се случва да се коментират по медиите. Някои непрестанно говорят за заклеймяване на комунизма като най-голямото зло съществувало някога. Но от моя опит, от това което видях, но не пожелах да бъда част от него, мога категорично, с ръка на сърцето си да кажа, че ако социализмът преди промените е бил най-лошото нещо за човечеството на Земята, то това което беше поне досега, а се съмнявам, че ще се промени много и в бъдеще, е по-лошо от най-черния ад който можем да си представим. Добре е това, че обикновените граждани, не могат да разберат как ямно ги лъжат, кардат, гаврят с тях тези, които сме избрали да ръководят държавата ни. В противен случай, анархията би била неизбежна, ако всеки започне да подражава точно на властелините.
Сякаш леко се отклоних от основната тема, но все пак за да можем да печелим трябва да се обединим и опавим недъзите в държавата ни. Тогава няма да има смисъл от печелене от интернет защото ще печеилм десетки пъти повече от днешните ни заплати, като работим това, което можем и искаме.


*********************************************************
И не забравяйте да ми пратите потребителското име което използвате в сайтовете и имейла на PayPal-а ви за да мога да ви пращам 100% от вашите реферални заработки. Преди да се регистрирате е добре да ми пишете какво сте си избрали за да ви кажа дали всичко е наред със съотвените сайтове и можете ли да се регистрирате в тях.
Успех на всички!


neobux

Daily ads: 4+ Earning per click: $0.01 Earning per ref click: $0.005 Minimum payout: $2 via Paypal / Alertpay / Neteller (instant)ypal / Alertpay / Neteller (instant)
Сайтът е онлайн от март 2008 година и е смятан за най-сигурен от този вид сайтове. Плаща веднага при доситгане на сумата от $2. Лошото е, че всяко следващо плащане става като се добави по един долар докато достигнат до десет, която сума остава за постоянно. Точно за такива сайтове ще помогне инициативата която предлагам за да получава всеки поне сумите от референциите всеки месец, докато накрая си вземе и сумата от собствените кликания.


Clix Sense

Сигурен сайт. Повече от 2 години работи без оплакавния от потребителите. Собственик:Stive Girsky
Показват рекламите в различно време по една или няколоко и затова е препоръчително да си изтеглите ClixSense Toolbar, който предоставя сайта, в лентата за инструменти на браузъра. Така веднага виждате когато има реклами за гледане. Ако рекламите не се отварят своевременно, те после изчезват и така вместо около 10-20 и повече реклами, може да разгледате само две-три и дори николко, ако цял ден не сте проверявали. Почти всички реклами са на стойност 1 цент и рядко по 2 цента. Само един или два пъти се появи реклама от 10 цента. Ако се следият редовно пусканите реклами, може и да се засичат по-често такива от по 2-3 и 10 цента, но аз нямам тази възможност, а се е случвало и по десетина дни да не се сетя изобщо за този сайт.
Може да се отварят допълнителни 30 реклами на ден за Стандарт членовете и 60 за Премиум, като между тях може да има различни награди до $5.
Daily ads: 10-20+ Earning per click: $0.01-$0.03 Earning per ref click: $0.005 Minimum payout: $10 Изисква се да имате навършени минимум 16 години.


Еs.beruby
El portal que comparte sus ingresos
- Enlace con el vídeo de BeRuby:
El portal que comparte sus ingresos
Започвате с 1 Евро след изглеждане на едно видео. Печели се от посещение на сайтове, регистрация, покупка, бонуси и талони за закупуване на стоки, от реферали. Ако живеете в чужбина ще имате достъп до много повече оферти и печалбата ще е много по-голяма. За България се печелят около 5-6 евроцента дневно.


Clicksia

Clicksia

Сайтът е създаден август 2007 година и е един от сигурните до този момент сайтове.
Собственик е Уйлям Джексън. Той е собственик и на incentria, и двата сайта са еднакви.
Дава се възможност за печелене и от други дейности, както и обмен на трафик.
Плаща при достигане на 1 долар.


incentria

Incentria


Има безброй подобни сайтове като огромният брой са много, много съмнителни. Много българи, дори ученици са си направили собствени ПТК сайтове. Затова преди да започнете да ползвате даден сайт проучете от колко време действа и дали плаща редовно. Можете да намерите пълна информация за основните сайтове ТУК

*************************

Сайтове споделящи приходите с потребителте

Алтернативи на Google AdSense

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Similar Sites


ButtonBeats.com




5 коментара:

  1. Здравеи приятелю пишати тук за да ти кажа че днес намерих един съмишленик в твое лице аз също имам блог-саит и тои се казва Патриот след малко ще ти пратя и линка защото искам да установя връзка стеб и да работим за делото което сме призвани ние двамата ако можеш да ми рагледаш саита и си кажи мнението за него ще бъда много доволен от оценката ти http://krasimirvm-patriotbg.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти че мина мои последовател в саита миможем да се свързваме и по скаипа моят е krasimirvm1 днес намерих и груги патриоти като теб и мен саитът им се казва като твоят ще пратя и техният линк да го видиш и ако може да се свържем със тях , а да не забравя имам някои интересни идеи за правене на пари но това друг път сега линка http://www.velika-balgaria.tk

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей може ли да ми пратиш покана за Lockerz на този емейл bttts@abv.bg Мерси много

    ОтговорИзтриване
  4. neobux...

    Това наистина е най-мошеническия сайт в цялата мрежа!!! Който се е лъгал на цъка там знае за какво става въпрос. Затова според мен който все още има акаунт там и си мисли че ще изкара $ - НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, ХОРА. ЗАКРИЙТЕ СИ АКАУНТИТЕ В НЕОБУКСА. НЯМА ДА ОБЕДНЕЕТЕ С НЯКОЛКО ЦЕНТА НА МЕСЕЦ, НО МОЖЕ ДА ФАЛИРАМЕ САЙТА ПО ТОЗИ НАЧИН. Споделете това с други ваши приятели за да има ефект. Дано успеем!!! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ne znam kakva e matematikata i do kolko sledish Neobux prosto i kratko shte ti obesnq imam acc ot 3 godini ne sum napravil i edno darenie na toq sait no na mesec izkarvam po 850$ do 1230% kato sum Golden + Ultimate member shte ti dam prostata matematika tova koeto si pisal e vqrno no i greshno da kajem che imas 6 referal chlen member si podrajkata ti izliza 1.14$ tova tie 30 dena + 5% bonus kakvo stava da kajem che imash v smetkata si 0.00% ti za tozi mesec izkaravash 1.5$ kato stane vreme da obnovish vremeto za podrajkata na tezi 6 referal ostavash da kajem grup 0.350 vqrno tova sa nqkvi centove no tuk strategiqta e slednata da natrupash neopoin pri 10000 imash bezplatno golden member za 1 godina tuk kakvo stava sega bonusa na kick na den se ovelichavat i na mesec shte izbivash okolo 0.750 moje i ot gore zavisimost ot aktivnosta v saita ti da ne zabravq me i adpriz bonuste da rechem ti spechelis 0.25% tova sa ti 0.250 da ne govorim che imash shans da spechelish goldem meber ili 50$ vshiko e do tarpenie i oporitos kakto e kazano koito ne raboti nqma da qde taka che vseki ima mnenie de :) i kasmet.

    ОтговорИзтриване